DEBORA_p.jpg

DEBORA CARTAÑÀ

Profesora de literatura

Les idees de la Monica han entrat en els meves darreres 3 cases. Per què? Doncs perquè ella i l'espai tenen un tracte secret. L'espai li xiuxiueja a l'orella aixì que ella hi fa acte de presència, què necessita per lluir: quins colors, quins mobles, teixits, detalls ... I on. I com. I sobretot, on no cal posar-hi res !!!

Mònica és pràctica, ràpida, professional i mooooolt intuitiva. Invertir en els seus consells m'ha estalviat temps, diners i energia. I siempre sempre hi he guanyat bellesa. Mil gràcies Monica!

CRISTINA_NADAL_web.jpg

CRISTINA NADAL

Psicòloga i fundadora d'Aula Gestalt

Per a mi el més important de la feina amb la Monica va ser que em va acompanyar a plasmar el meu desig. Em va saber posar en contacte amb el que m'agrada a mi, sense intentar portar-me al seu terreny, desenvolupant les seves propostes des d'aquí i donant a la diana del meu gust amb el nou que proposava.

Em vaig sentir tranquil·la durant tot el procés sabent que ella era present amb la seva capacitat resolutiva i la seva versatilitat. Em va assessorar tant en arquitectura, com en estètica i funcionalitat. Destaco la seva fermesa a l'hora de saber el que està bé per a l'obra i per a mi, en dues ocasions on jo em resistia i va ser precisa. Valoro les seves solucions senzilles, funcionals, boniques, pràctiques, úniques, eclèctiques, fetes amb materials originals i per descomptat, el seu toc artístic en tot això.

Em va sortir a compte gastar més a llum del bon resultat. Va quedar un espai molt bonic. L'experiència em va ajudar també a desenvolupar la meva pròpia capacitat estètica i plasmar-la en altres espais que habito.

JUDI_6_p.jpg

JUDIT TORIBIO

Terapeuta humanista 

He treballat amb la Monica en moltes ocasions. Ha decorat el meu despatx i casa meva i m'ha ajudat a realitzar la meva imatge personal. Al principi em va costar una mica decidir-me a contractar-la perquè estic acostumada a fer-m'ho tot jo i pensava que així estalviava diners. Amb el temps m'he adonat que és al revés. Equivocar-me en triar les rajoles del bany, el color del saló, o un abric d'hivern, no és la fi del món, però és un destorb, que de vegades no aconsegueixo solucionar ni al segon intent, i per descomptat em surt més car. Ara ja ho tinc clar, quan no vull equivocar-me truco a la Monica.

Personalment m'encanta el seu estil, sobri, elegant, com sense additius. Ella ha convertit els espais que habito en llocs còmodes i acollidors on m'agrada estar i m'ha ajudat a projectar la imatge professional de serietat i proximitat que jo volia donar. M'ha ensenyat que el valor de la meva imatge està en el que jo sóc, no en la roba que porto, i m'ha ajudat a trobar un estil que ressalta el que sóc.

PEP_p.jpg

PEP ROJAS 

Empresari i viticultor

Fa 3 anys vaig començar nova vida, amb un nou espai per viure. Volia construir una llar i necessitava un professional. Vaig conèixer a la Monica casualment i parlant de la seva feina, em va arribar la seva passió i això va despertar la meva curiositat. Pocs dies més tard vaig contactar amb ella i es va ocupar de fer-me la casa i la terrassa.

El resultat va ser excel·lent, fantàstic, immillorable. Va aconseguir el que buscava exactament i cobrint totes les meves necessitats. Col·laborar amb Monica per crear els meus espais és agradable i puc dir que apassionant. Si li dono llibertat, és una caixa de sorpreses, ja que busca sobretot el millor per a mi i que em pugui sentir bé. La seva simplicitat i al mateix temps professionalitat garanteix espais còmodes i molt prácticos. El millor, la seva creativitat !!!!

I no es va acabar tot aquí, aquest estiu hem fet la reforma integral de la meva casa d'estiu a Port de la Selva, aconseguint un resultat magnífic, transformant la casa completament i aconseguint molt més espai. Ah..! i també sóc client de les seves peces d'art. Gràcies Monica.

ANNA_1_P.jpg

ANNA JIMENEZ

Fotògrafa i propietària d'espai coworking

Tinc un estudi coworking i vaig trucar a la Monica per donar-li una volta amb una visita "SOFA amb VISTES" perquè el negoci s'estava estancant.

Durant la visita vam tirar els trastos inútils, vam harmonitzar colorit i vam moure els mobles per crear nous ambients. El resultat va ser espectacular, va quedar pràctic, bonic, senzill, donava gust només entrar a treballar, i això va moure l'energia de tal manera, que un mes després de realitzar els canvis, l'estudi va florir. Molt més del que jo esperava de la visita.

Mesos després, la vaig contractar per solucionar alguns espais a casa meva i el resultat va ser també molt satisfactori. Molt recomanable l'assessoria de Monica "SOFA amb VISTES".

FRANCESC_WEB.jpg

FRANCESC GRANJA

Escriptor i coach

Estava necessitant un canvi a casa i aquí va aparèixer la Monica. Conèixer-la a ella i la seva manera de treballar m'ha millorat notablement la vida.

La practicitat que necessito per la meva tetraplegia, ha quedat compensada amb la calidesa que destil·la tota la meva casa. Sobretot he guanyat en espai per rodar amb la cadira lliurement per cada recó de la mesa llar... Accessibilitat, llibertat, alegria, color, equilibri, autenticitat, originalitat, són algunes de les qualitats de les que ara puc gaudir a casa. I per descomptat el seu toc artístic.

Amb una manera de fer impecable i un equip de col·laboradors molt professional. Monica és tot passió i entusiasme en el seu treball, i això queda reflectit en l'obra

SERGI_3_P.jpg

SERGIO PRIETO

Empresari, fundador de Labrand, psicologia de marques

Vam comprar un loft a una antiga fàbrica de 1880 al Poble Nou. Així que ens va trobar amb un espai de 95m2, més 30m2 de terrassa i 6,5mts d'alçada. Un espai ple d'història encara fred, que no només volíem decorar, sinó omplir-lo amb una part de la nostra ànima. I aquí és on va entrar la Monica.

Respecte per l'espai, afecte pel projecte, qualitat en la seva execució, empatia i consideració amb els propietaris. Visió. Amor. I així ens va trobar amb la nostra llar. Bonic, pràctic, modern i urbà. I el que és més: càlid, còmode, natural, senzill, plàcid, íntim ... Ple d'emoció, fet a la nostra mida a un preu més que raonable. Un espai amb una part de la nostra ànima.

MARICHU_2.jpg

MARITXU GODED

Empresaria

Vaig contactar a la Monica per la seva assessoria "SOFA amb VISTES", necessitava un canvi a casa. Monica em va ajudar a fer el gran pas de desprendre'm de les coses superflues, que m'atabalaven, vam buidar per poder tenir més lloc perque entressin coses noves. Aplicant això al meu espai, van aparèixer canvis també en la meva vida.

Durant la seva visita a casa, la Monica li va donar una nova distribució a la sala i va canviar la il·luminació, tan sols movent de lloc mobles i llums. Em va assessorar en els colors de les parets i li va donar vida a la meva habitació. Eliminant tot el superflu i deixant l'essencial. El resultat va ser genial, una llar bella, pràctica, la que necessito i en la que vull ESTAR. Ara els meus fills passen molt més temps gaudint de la família al saló.

Seguint amb els canvis, em vaig apuntar al seu taller d'imatge "BELLES amb ANIMA". Monica em va guiar en la recerca per reconèixer la meva bellesa i la millor manera de treure-li partit, amb allò que m'afavoreix, sense trair la meva essència.

Un any després d'aquests canvis, m'encanta mirar al meu voltant i veure que el que veig és el que vull veure i expressar. Moltes gràcies Monica.

PATRI_p.jpg

 

PATRICIA VIDAL

Psicóloga y psicoterapeuta

Vam comprar la casa on vivim en el 2003, al principi estàvem encantats i quan la família va créixer ens vam començar a sentir incòmodes. Vam intentar moltes vegades solucionar-ho canviant distribució, mobles, pintant ... però com més fèiem, més incòmodes ens sentíem i teníem la sensació d'estar malgastant temps i diners. Un dia estàvem a casa d'un amic i ens vam sentir tan tranquils, en harmonia, que li vam preguntar com havia aconseguit crear un ambient tan càlid. I ens va parlar de la Monica. Quan la Monica va entrar a casa va sentir el mateix que nosaltres. A partir d'aquí vam anar compartint sensacions, desitjos ... I ella ens va donar les seves idees. Vam tirar parets i vam obrir espais que van permetre que l'energia de la casa fluís, i alhora va crear espais més acollidors que s'han convertit en pols d'atracció familiar, repòs, lectura i conversa.

Per a nosaltres la Monica és un referent estètic, una guia, una companyia experta, i al final, com a resultat de tot el procés estètic-emocional viscut, s'ha convertit també en una amiga. Gràcies Monica..